Tuesday, August 2, 2011

Hari cutiku

Assalamualaikum
harini saya tak pegi office. wott wott! macam best je dapat tdo smp pukul 10. ekeke. 
act, arini terpaksa amek EL. sbb encik husband sakit. wuu. tak boleh nak begerak.
terpaksa la cuti harini. 
bagus gak. at least ada masa untuk saya rehat. 
skrg ni even weekend pon tak dapat nk rehat. 
jadual memang busy. jumpa sedara mara.
tp terkilan jugak sbb lepas kawen langsung tak balik kb lagi
tak jumpa pon sedara mara blah saya. 
insyaAllah raya ni saya nk jalan-jalan rumah pakcik makcik

klau puasa apa yang selalu kita fikir?
skrg ni dalam benak kepala ku teringin nak makan ayam golek
dengan gulai lemak siput sedut. sedappnyee


*saje bagi tergoda

6 comments:

kaklong said...

wah...mmg sodap gambor tu! hehehe
cik puan mimi pun kne jaga kesihatan yer...badan kita ni makin lama makin tua sama jugak umur kita ...oooppssss!

yg penting jaga kesihatan ye dear...;)

~ NANA ~ said...

wahhh siput sedut!!! terliurnye

Miss Sunshine said...

cuti sebab nak jaga husband sakit ye... bagus2, calon isyeri solehah ni... ^_^

Cik Puan Mimi said...

kak long; hehe.btol tu kak long. jaga kesihatan tapi mimi ni main makan je ape bende huhu

Cik Puan Mimi said...

nana; sedap kannnnnn..mimi teringinnnn

Cik Puan Mimi said...

miss sunshine; hehe.alang2 boleh cuti sekali. ;p