Sunday, August 7, 2011

Sea World Gold Coast


Assalamualaikum
macam mane puasa semua? okay? saya sekarang baru nak baik demam. 
ermm.demam biasa je okey. masih lagi belum berisi. hihihi. ;p
puasa-puasa ni takde ape sgt cerita saya. 
just nk share pasal honeymoon saya je.ekeke. 
sori ye. jangan jemu pulak. 

haritu tak sempat nk upload gambar sea world
arini saya kotakan janji.hehe
mari kte layan gambar je la ek :)




 
dapat tengok dolphin dekat-dekat. huhu.jakun la saya ni. :)

ini show sea lion. diorang nye show mmg tip top la. sea lion ni seakan-akan manusia pulak die train. macam-macam boleh buat. tak sia-sia bayar mahal sikit pon. semuanya rasa berbaloi-baloi.


 first time sentuh tapak sulaiman. keras rupanya. ingatkan lembik2.hehe

 ini dolphin show. show ni paling terbaikkkk! :)

 macam biasa, masuk any park, beli souvenir untuk family and kawan-kawan. memang a little bit pricey souvenir die. tapi apa salahnya spend duit sikit kan. at least kte dah merasa datang sini. hehehe.


by the way,
saya nak wish 
Happy Birthday Ayah! 
you are the best father in law.hehe :)
semoga panjang umur 
dan hidup dirahmati Allah 

1 comment:

Cik Puan Rara said...

rara x g pon sini dulu =(