Sunday, August 7, 2011

Review: Hantaran


Hype! 
sape layan melodi tu? meh layan hantaran kawen saya.hehe
hantaran kawen saya 9 berbalas 7 (tak yah banyak-banyak, susah nak bawak.hehe)
saya letak dalam sarang burung color putih which is saya pinjam dari along. hahaha
hantaran saya as simple as ABC. saya siapkan dalam 1 malam je. 

antara barang-barang;
sarang burung.
bunga foam ikut theme.
(pink + baby blue)
ribbon.
round polisterin
and
dawai untuk cucuk bunga.
 Kemeja

 Buah

 Cake.
 Perfume. tapi dah pecah after blik aussie aritu. sedey :(

 Pant and Shirt

 Wallet and belt

 Pulut Semangat. Act, bukan dalam list tapi my mom insist untuk ada pulut ni. mungkin ada kisah disebalik pulut ni.hehe

Shoe.

dan satu lagi tertinggal, Quran. 
mungkin time ni saya letak hantaran Quran tu kat atas, so terlupa nk bawak turun
photographer tak snap pulak huhu.


so far saya berpuas hati dengan hantaran saya. 
sbb awal-awal lagi saya dah tak banyak spend duit untuk hantaran.
yelah. kawen berbajet kan.hehe. tapi ok lah. 
saya suke!

12 comments:

Linda Yusoff said...

cantik mimi..all cantik

~ NANA ~ said...

mimi buat sendiri? waaah terer! hehe

Miss Sunshine said...

oohh.. semua letak dalam sangkar ye.... cntik lah.. ^_^

Cik Puan Mimi said...

linda; hehe.terima kasih lindaa~

nana; buat sendiri je..alah.simple boleh la.klau susah2 tak reti gak.hehe

miss sunshine; aah.sume sumbat dalam sangkar.senang.hehe

miey anna said...

alahai...semuanyaa santek belaka....kiut la sangkar burung neh...huuu...somel habis..

Cik Puan Mimi said...

miey; hehe.comel ek? simple je ni.paling senang nk buat ;)

kaklong said...

wah...cantik.. cik puan mimi yg cute! boleh tak kak long jadikan panduan tema warna ni...sebab mmg tema kak long belah P./..

boleh yer....love u!!;)

Cik Puan Mimi said...

kak long; boleh sangattt~ hehehe.

eMaH SoMeL said...

cantek..suka color dia..nmpk soft je..

Cik Puan Mimi said...

emah; hehe.thanks emah :)

miszatie said...

comelnye!!!!!!

Cik Puan Mimi said...

hehe.comel ek? thanks zatie! :)