Tuesday, August 16, 2011

Last Saturday Night :)

Assalamualaikum

saya tau dah lambat. tapi nak update jugak. hehe. sabtu lepas saya bukak puasa first time makan kt luar.ewah. yelah. dah lama okay tak makan kt lua. balik-balik makan kt rumah je. saya malas la skrg ni nak keluar rumah. baik dok rumah je tengok tv lagi best. hehe. tapi sabtu lepas saya kua makan dengan BFF. dah lama tak jumpa. so ktorang kua sama-sama. makan dekat Funky Villa, e@curve. 

gambar dalam kereta haruslah ditempek sekeping dua. p/s: shawl buat sendiri tu. pewit pewit~

sampai je sempat la menjenguk-jenguk baju raya. cantik-cantik jugak. grr. tunggu bonus TNB. ekeke

saya and azni. BFF since 2005. wot wot!

antara makanan. sedapppp :)) berbaloi la bayar rm35 je. 




kak ain n abg dd. kak ain is my best-est housemate at uniten dlu. ehem! ramadan terakhir single kan korang? hehehe. tahun depan insyaAllah sekali dah eh? :)

aku klau bercakap tak nak la semangat lagi kan? hahaha. maklum la kenyang dah. heheh
after makan, saya nak jalan-jalan ikea. dalam hati first-first tu nak jalan-jalan je. 
yelah, banyak lagi duit nak guna untuk raya ni.

 masuk ikea je. husband semangat test-test sofa. saya dalam hati berdoa bia banyak duit dlu
baru boleh tambah kusi kt rumah. ehehe.

mensurvey barang adalah wajib. make sure beli barang yg betul. (padahal jimat.haha)
cardigan yang di beli kt Australia by Chicabooti. best! :) AUD$15 je. grr.murah btol la cardigan dekat sana. pastu belambak pulak tu cardigan cantik-cantik. sbb sana kan sejuk. kt malaysia ni tak dapek la. (tengok dah melalut dari cite asal ni)

cermin sgt penting bila tak de orang nk snap gambar kita. 

bilik baju kami :) baju kami asingkan dari master bedroom sebab nak bagi luas bilik tdo. ekeke

Hasil dari balik ikea. sempat rembat stand baju ni. murah glerrr~ rm23 je!! 
besi yg kukuh jugak ler. takde goyang-goyang okeh. 
dan yang must buy dekat ikea ni, mesti lah 
JAM DINDING RM3.30!


kua dari ikea tu, dekat cashier jumpa tomok dengan wife die! wife die cantikkkkk sgt. heheh 
tu je nak cite. hehe. (panjang jugak ler berceloteh)





5 comments:

~ NANA ~ said...

mimi...beshnye dah ada rumah sendiri...seronok pulak tgk korang beli barang2 rumah...hehe

btw cantik mimi pakai shawl cmtu! :)

kaklong said...

best nyer dpt jmp BFF...kak long x pernh jmp lg...

Cik Puan Mimi said...

nana; hehe.seronok mmg ler.nk membayor bulan2 tu x brape seronok.hehe

kak long; kenape? kak long dah x contact ke? sonok jumpa ramai2.

asha said...

:)..bestnyer mimi..betul kan nana, best jer mimi ni ade rumah sendiri.rumah kami pon masih lagi dalam pembinaan tapi if siap pon, nak duduk dengan sape..masih lagi PJJ.huhuhu

Cik Puan Mimi said...

asha; alaa..nanti tak lame lagi xde PJJ la. sabar ye dear~ :)