Tuesday, August 9, 2011

ops! saya sudah kahwin.


Assalamualaikum

sudah 2 bulan lebih saya kawen. tapi setiap kali bukak pc, cucuk tenet, bukak blog
apa yang saya terjah?
mesti wedding preparation!!
omg! kadang-kadang saya khayal terasa macam belum kawen,
perasaan excited buat preparation tu datang dengan tiba-tiba.
seronok baca preparation orang kawen ni.hikhikhik
excited.

actually, dunia blog ni banyak membantu saya buat persediaan my big day
dari la baju, kad, door gift, hantaran, so on and so on.
and apa yang saya sangat seronok,
ialah
my readers

mostly, before ni. saya berblog tentang life seharian yang memboringkan. *sigh
tapi lama kelamaan, saya share my preparation
and so you guys too right, bride to be?
and we also become friends dekat dunia maya ni.
seronok bukan?
walaupon kita tak kenal satu sama lain, tapi dari hal kawen remeh temeh ke sebesar-besar hal,
mesti ada yang sanggup drop by some opinion dekat comment.
bersyukur, ada jugak yang sanggup membaca celotehku. 
ada yang bg idea, ada yang share idea,
ada yang rajin share DIY. 
seronok betul. 
cerita pasal kawen, tak kan pernah habis kan?
:)
klau habis pon, akan disambung cerita kedatangan orang baru pulak. hehe
*berharap

eh, saya dah kahwin. ;)

p/s: tunggu je mane la jemputan dari BFF ni. excited!

11 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Memang byk yang boleh share kat blog nih. bagus jugak ade b2b blogger ni, byk sgt membantu.

rara pinkmafia said...

rara b2b.merasakan benda yg sama.blog mmg banyak membantu =)

Cik Puan Mimi said...

kasut pink and rara; yeay~ high-five blogger! ehehe

~ NANA ~ said...

betol tu mimi...nana pn kdg2 stil duk usha pasal2 kawen...mcm x sedo diri pulak yg kite ni da kawen...kekeke

Cik Puan Mimi said...

hahaha.btol2~
same la kte nana..x sedo diri dah kawen.
g tengok pelamin la.hantaran la.klau ada video.semangat gler click.hahha

Fariza said...

hik3. walaupun dh kawin, tetap rasa nk kawin lg kan. mksdnya ulang semula. he3.

Cik Puan Mimi said...

hehehe.ulang semula best gak. tapi part nk kena2 byr tu x best.heheh

kaklong said...

heheheh....betul tu, sgt membantu dear!...u nyer blog ni pun terbaik!...pe pun, semoga berbahagia yer...amin.

Cik Puan Mimi said...

kak long; thanks kak long jadikan blog mimi inspirasi.cewahhh.hehe

iedaurora said...

takpe boleh share ngan B2B macam ieda....

Cik Puan Mimi said...

ieda; moh kte share macam2~