Friday, May 18, 2012

Almari Dapur + Little Reader

Assalamualaikum

Okay, Almari dapur yang saya nak beli ni bukan ler build in cabinet tu. Yang biasa je. Sebab ni kan rumah sewa. *bila la nak ada rumah sendiri atas tanah niii* Dua benda yang penting sekarang ni, satu nak beli almari dapur lah. satu lagi Little reader untuk si kecil dalam perut ni.

 Almari cenggini je. ngan almari dapur gas tu. agak2 brape rege almari ni ek? 
 
Yang ni plak Little reader untuk si kecil. Saya dah tanya quot dengan kak watie genius baby on board. Sekarang ada promo. Little reader plus Little math boleh dapat dalam rm1400 je! waaa~ nak! act, i dah install trial kt pc office. aku plak excited. hahahahaha. 

So total akan burn duit lepas ni dalam 2k! Sekian terima kasih. jadi marilah kte pujuk memujuk husband yang dah 5 hari tinggal haku pegi outstation tak balik2. arghh! tak kira! claim beribu2. baik ko cepat TNB! sebelum aku mengamuk. waahh. hahaha.

11 comments:

Miss Sunshine said...

Mimi.. little reader tu ape ye...? mcm menarik je. Kabinet tak sampai rm500 rasanya.. kat rumah kita ade kabinet cmtu.. tapi tak sure sangat berapa harga.. sebab abah yang beli..

LisaLisut said...

Oo almari ni if kedai perabot 2-4ratus bole dpt.tgk size n design. bole tawar2 lg hehe. Dlu2 mak n nenek i beli cmtula i tgk harganye. hehe.tp cr dgn cina. If bangla sll kedekut nk bg diskaun haha

MimahAjil said...

Almari tu penah tgk harga dlm Rm299 kot klu tk salah...sy pn tgh cari jugak

Qyla Aqilah said...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

sweetlavender86 said...

akak beli kabinet cmtu dlm rm500.xigt.bwh 500 xsilap.akak yg dah ade umah sndrik pun xbuat lagi kitchen kabinet.muahaha..xtau lah bilo.nk extend dapur dulu bru buat kitchen kabinet.tahun bile tu xtau.hahaha.

Cik Puan Mimi said...

Hana. Little reader utk bby cepat belajar membaca. Hana bley google atau g blog genius baby on board.

Shakina Farhan said...

sama la pki moveable cabinet kitchen je..tgk je la org lain berkabinet & berumah sendiri..xtau bila akan berumah sendiri sbb suami keje nomad..:P..sbr2..

leeza said...

eh, sebiji cm almari kat rumah mak ;p bawah 500 dah boleh dapat tu ;)

POSH76 said...

cantek lemari tu....

cikpuanputeri said...

nanti share lah little reader tu ye dear..

amal said...

eh almari tu sebijik sama macam almari kuarters navy sy dok skrg hehe..