Thursday, May 17, 2012

Blue living room + Pink curtain; Cantikkah?





Nak tempah langsir baru. Color pink matching tak dengan light blue? hurmm. pokai lagiiii!! dan2 la nk tempah jahit langsir time2 dah sarat ni. nak buat camne. daku tiada pilihan. sob3. esok nak pegi tewah mines. nk tengok langsir. klau okay nk terus tempah jahit. wuhuu!!

10 comments:

amelyn said...

semua pix tu cantik!!! arhhh nak buat jugak!! =D

her said...

kak, cuba tengok ni:

http://miera301.blogspot.com/2012/04/jualan-globe-kembali-lagi.html

murah2 je kain dia, siap boleh tempah jahit lagi

cikpingu said...

cam comel je klu kaler pink ma. tp tch ngn light blue...

:) kaler soft pink la kot..tp xyah la soft sgt.. mesti cntekk

leeza said...

nice combo ;p tapi gune light pinak ataw coral pink pon nice taw =)

Cik Puan Mimi said...

amelyn; hehe.buat jgn tak buat. langsir raya. hehe

moon; tp globe yanggg. akk x tau ler dapat menapak ke globe lagi ke idok.huhu

cikpingu & leeza; soft pink cantik kan?? heheh

Cik Puan Mimi said...

amelyn; hehe.buat jgn tak buat. langsir raya. hehe

moon; tp globe yanggg. akk x tau ler dapat menapak ke globe lagi ke idok.huhu

cikpingu & leeza; soft pink cantik kan?? heheh

Mommy_Cha said...

bila nak kuar magazine pa&ma nih mama?

Nadya Zahid said...

cantekkkkkkkkkkkkk

Cik Puan Mimi said...

mommy cha; issue july insyaAllah klau ada sipi2..hahaha.xtau ler ada ke tak ni..

nadya; okey!! i stick to pink curtain lah. hehe

cik hani said...

saya sangat suka warna ni...sbb comel.tapi suami tak suka.dia prefer warna gelap