Thursday, April 28, 2011

Brides and Contact Lenses

Assalamualaikum

harini nak berkongsi cerita contact lens yang memang biasa dipakai oleh brides on their wedding day. so saya kira-kira nak berkongsi la cerita saya sebelum ni dok pakai contact lens. macam-macam color saya pakai. bila pakai terus nampak lain la.heheh =)

biasanya bride mesti pakai kan? mostly la. sebab nak nampak lain sikit bila majlis tu kan. saya dok fikir gak ni. color ape yang saya nak pakai nanti. huhuhu

Kalau mata saya da biru camni. tak de nak pakai da kot. kikiki
saya pernah sekali je beli contact lens korea punya tu kan. konon setahun bertahan tu kan. pastu pakai sekali je mata saya meraaahhh gler. pedih tak yah cerita la. sakit betul. rasa saya pakai sehari dua camtu je. pastu dah tak tahan. huhu

kumpul lens cases pon saya suke. hehehe
antara muka saya bila pakai lens ;
Brown color from Freshkon

Blue~ favorite ni

Same tak header? hehehe


pls ignore my round face.huhu

nanti kawen my side theme blue. his side theme peach. so agak-agak yang mana saya rasa okay nak pakai ek? saya berkira nak beli brown color. hurmmm~

5 comments:

~ mizzAmy ~ said...

teringin sgt nak pakai tapi takut sebab sakit mata or mata berair2 nanti.

ElyaElmo said...

dah biasa pakai contact lense yeh..cantik laa

Cik Puan Mimi said...

mizz amy; awal2 berair gak mata. lama2 ok je. tp x boleh pakai yang korea brand punya. pedih

Cik Puan Mimi said...

elya; biasa la jugak.hehe tenkiu

mizzura said...

first time pakai sebab nak tunang..brown color freshkon... skang ni macam makin galak je nak try...adoii....doktor dah pesan toksah pakai tapi degil...