Tuesday, April 5, 2011

sushi ape? sushi king!

Salam semua
hai hai. ade berita gumbira!! saya selamat tak jadi pindah. encik tunang dapat posting dekat klang je. Tnb Power Generation kat situ je. yahuuu!! so semalam bagi meraikan kegembiraan di hati. saya kua jenjalan ke Mid Valley sambil mencuba sesuatu yang baru dalam hidup saya. (poyo je) makan dekat sushi king. seriusly saya tak pernah keluar makan sushi king. selama kenal 4 tahun pon kami tak pernah jejakkan kaki dekat sushi king. huhuhu. tapi semalam dah dia gtau ade pulak voucher rm20 yeay! terus pegi sana.

rupa-rupanya............

SEDAP!!! HAHAHA



muka konon serius tengok menu. tapi satu hape pon aku tak faham. T_T jakun kan.biasa la.


 Ini set semua nye kena maki. hahaha. nama pelik-pelik btol la. 

yang dipesan. tak ingat dah name ape T_T


 Kiri; Pembayar dan Kanan; Pemakan


 Tako Yaki dia sedappppp!! nakk lagiii..

Ni je sushi yang saya suke. crabroll rasenye. nama dalam Jepun memang tak ingat r. malas nak ingat. semak kepala je. hahahha. act, saya first time try wrap pashmina macam ni. selesa dan tak panas. ok la. may b because of my pashmina kot. tak panas dan lembut je. semalam encik tunang cakap la. ok gak pakai tudung camni. nampak mcm fashion baru (die memang tak tau fashion) hehe. pastu die ckp. beli pashmina la cantik dan murah. boleh pakai g office. saya dalam hati Gulppp!!~~ karang orang office cakap pelik pulak. sekali arini saya try la pakai g office. pagi hari dah kena tegur dah. adoiii!! c'mon! its a fashion yooo~ (tetiba hip-hop pulak dah) ntah la. tak faham btol. sentap hati mak nak. k lah. nak g tengok oh yeah. lol

8 comments:

elle's laaa~ said...

sedap tak makan kat sushi king ?? tak penah try makan kat situ.. huhuhu :)

Cik Puan Mimi said...

sedapp..hehe.rasa lain la dr biasa kte makan.hehe.nk cuba sesuatu yg baru boleh la mkn sushi king

sweetlavender86 said...

my favvvvvorite!!tapi abg nas cm xsuke sgt =_='.sbb xkenyang die kate.hoho.kene ajar adam suke mkn sushi gak.muahaha.boleh teman mumy die mkn nnti..eh nnti dah kawen mimi duk klang ke?dah dekat ngn umah akak lah.nnti bleh la singgah umah i.heeeeee

Cik Puan Mimi said...

ooo.akak suke sushi ek.mimi baru try.sedap pulak rasenye.hehehe.mmg kena bli portion yg byk.sbb x kenyang kan.

mimi may b dok centre kot.whether puchong ke sbb dok klang mati la mimi pulak jauh.hehhee

sweetlavender86 said...

hahahaa..tuh la.jauhhhh jugak mimi nk gi opis klu duk klang.tol pun boleh tahan jugakk.akak duk setia alam.keje kt putra height.tol satu hari 7 hengget.amek ko.semput aku nk membayo tiap2 hari.huhuhu..mimi kt I-CITY pun bnyak gak cmpany grfik multimedia.akak ade gak apply tapi xde pun diorg pnggil interview lagi.ceh..hahaha.klu x ,dekat sikit ngn umah.

Cik Puan Mimi said...

yeke? i-city ade eh? company ape kobondo nyo? mimi lepas kawen nak try gak r apply mengapply.huhu.skrg x ley lagi.kena tunggu kawen.sbb cuti dah byk.hehhee

sweetlavender86 said...

klu serach kt mudah.com pun bnyak nk graphic designer la..opis akak kate nk pindah sane tapi xtau lah tahun bile.huhuuhu..tapi I-CIY mmg cmpany IT bnyak.diorg nk buat cm ala2 Cyberjaya la.opis akak skang xde ksong.kalu ade boleh suh mimi apply.

Cik Puan Mimi said...

alaaa.ni yg frust ni.xpe2.nanti lepas kawen mimi cari2 yg lain. kira macam habes madu sepah lalalitamplom di buang.hahahha