Friday, April 8, 2011

Rumah oh rumah

Assalamualaikum

topik arini rumah oh rumah. benda yang penting jugak untuk difikir lepas kawen adalah sebuah rumah. saya tak tau lagi sekarang ni nak sewa rumah kat mana. awal-awal ni kena sewa dulu. kumpul harta baru boleh fikir nak beli rumah. saya rasa saya cukup bertuah sebab bila fikir-fikirkan balik. untung jugak saya kawen awal. (awal tak awal pon 24 la saya dan encik tunang tahun ni) among of my friends saya kawen paling awal. hehehe. =)

at least saya ada perancangan hidup dah mulai sekarang. insyaAllah, saya masih lagi menetap di Selangor disebabkan karier encik tunang tidak akan berubah selama 6 tahun. so saya pon stay di Selangor jugak. sekarang ni dilema nak cari rumah sewa kawasan mana. sebab saya kerja Serdang, encik tunang kerja Klang.

haiiishhh~

atau baru saya akan decide nak menetap dimana. nak tengok-tengok kawasan dlu. Esok hari round-round saya la. sambil ke IKEA tengok-tengok set rumah. wuuu ^_^

woo.nak rumah camni la.hehehe

No comments: