Friday, April 22, 2011

Harini hari penat saya

Assalamualaikum peeps!
last night concert was awesome. actually i didn't expect to be that awesome. but it was!! walaupon dapat tengok dia nampak kecik. tapi okay la kan? prefer yang belakang-belakang langsung tak nampak tu. hehehhe

ktorang gerak awal semalam sbb takot jam dan nak masuk awal, but lucky we buy a blue zone tickets. so tak payah beratur panjang. kikikiki. masuk duduk diam-diam je (bukan diam sangat pon). arini bukak youtube dah ada video!! waaaaaaaaaaa. satu hari aku nk ulang video tu. hahaha.

the tickets

the crowd

the blue zone. ;p




and the video for Justin Bieber concert last night. i found at youtube. its not mine actually. (klau upload mine punya, mcm tengok cite hantu kena histeria je denga.hahaha)

this girl was sooo lucky to get on stage!!! omejayyy

this video is from jin i think.


2 comments:

miey anna said...

dear cik puan mimi..singgah sini tgk blog kamu yang somey...follow kamu juga ^_^ salam kenal dear ^_^

http://akemiey.blogspot.com/

Cik Puan Mimi said...

thanks miey anna~ i'll you too =)