Monday, April 4, 2011

Review on my weekend: Saturday

helo. its me again =)
saje nak mengreview weekend sabtu lepas. What's going on. so, last saturday saya dah gtau kan nak ke Chic Pop Street Market. dan berjaya ajak encik tunang pegi. Yeay! (sebab aku memang tak ingat jalan) T_T

first tu saya punya la bersemangat iron pashmina. konon nak mengwrap pashmina lah kan? pastu tak tau la kenape sabtu lepas oh! sungguh panas. tak tertahan. last-last saya pakai tudung express je. hahaha. 

first-first masuk Jaya One tu tercari-cari. mane laaa street market ni. mesti kat luar sbb STREET kan? hahaha. cari punya cari. naik atas turun bawah. Yeay jumpa! Fuh! ramai betul manusia2 gelojoh beli barang murahan. (termasuk la aku yang semangat gler). dan kedai pertama nak pegi mesti la depan Starbuck sebab nak jumpa nurulcakapcakap. hahaha.

dan saya berjaya jumpa dia! omg! she's so adorable! cute!

tengok la muka saya yang dah penat meround-round keadaan sekitar. baru pegi bergambar dengan nurulcakapcakap. dan sempat beli cardigan dekat booth die. hihihi. balik tengok gambar baru terfikir dalam hati.camane nurul ni wrap pashmina die kan? kemas je nampak.

nak jugak amek gambo orang sesak2 pon. >.<
Rania's stuff

 lepas menghabiskan duit membeli maxi dress yang-bila-balik-baru-tau-singkat dan cardigan. terus saya chow~ sbb takot nanti kehabisan duit.huhuhu. ktorang menghala ke times square pulak tengok wayang sekepam dua. cite Just Go With It. kelaka kelaka. sakit perut i. nanti nak tengok ade 2 lagi cite cartoon.

2 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh mimi...g shopping x ajak nana! hehehe...eh2 si nurul tu sape?? comelnye dia pakai tudung cmtu

Cik Puan Mimi said...

hehehe.shopping murahan je nana. nurulcakapcakap tu blogger jugak. comei kan die?