Monday, April 18, 2011

Wedding wishes

saya selalu klau attend orang kawen nak bagi adiah mengarut-ngarut. dulu ade member uniten kawen, saya belikan tempat letak barang dekat Lovely Lace. sebab saya fikir.alor.comeinyee.ade kain lace sume bagai.
tapi bila fikir ape orang nak bagi aku pulak lepas ni (berangan awal-awal dah) tapi saya berharap sangat ade yang sudi bagi Knife set. huhuhu. walaupon agak macam pelik. bagi pisau pulak kan. tapi saya berharap sangat dapat. hehehhe

klau dapat yang macam ni kan best.

waaa..siap ade tempat letak terus. suke! suke! ade tak orang sudi agak-agak? hehehe. lagi satu benda yang saya nak toaster. boleh buat roti bakar untuk breakfast. hehehe.


waa..siap boleh letak telur. best-best


comeinye biruuuuu. i loikeee

yang ni mesti encik tunang suke gler babeng punye. ntah-ntah die tak sanggup nak makan. hahaha

4 comments:

~ NANA ~ said...

mimi...best giler kalo dpt mcm dlm pic no.2 tu...nak jugakkkkkk...tp kat mlysia ni agak2 ade jual x??? hehe

asha said...

:).wow, if dpt yg mcm pic no 2 kan bessstttt...2 in 1..hehe

Cik Puan Mimi said...

nana; tula.xtau dekat malaysia ade jual ke x.hurmm

asha; best2.sbb boleh masak 2 skali gus.hehehe

iedchan said...

besttnyee star wars tu..hehhe...nak jugakk..

hi..i folo u k ..:P