Tuesday, April 12, 2011

Download a Love Song for free!

Assalamualaikum
hari tugas saya download lagu-lagu cinta untuk masukkan dalam slide show nanti. so memandangkan saya buat sendiri je slide show tu. saya jugak la kena mencari lagu. tapi saya ni ade sikit masalah la. saya tak suke download yang banyak songeh. let say kite google download lagu free. die pon kua la link. ble click je benda alah lain yang keluar. nak download tu punya la banyak songeh. 

tapi saya jumpa website yang boleh download lagu berapa banyak kau nak. free! tak yah register bagai! senang bukan? so sape nak download jugak. meh sini!

saya mendownload di BEEMP3


nanti lepas ni kerja aku jugak ler pilih gambar mana yang akan ditapis masuk dalam slide. huuu

2 comments:

~ NANA ~ said...

wah mimi...thnx for sharing!

Cik Puan Mimi said...

hehe.welcome nana!~