Monday, September 12, 2011

Dilemma

Dilemma btol la pilih blog templete ni. lepas yg saya pepandai pegi tukar blog templete tu. hati rasa tak tenteram sangat bila tengok blog saya tak ley upload gambar sebesar2. sbb space kecik! arghhh. tak suke tak suke. saya klau boleh nk upload gambar sebesar-besar alam. muka biar nampak segala cacat cela. LOL.

skrg ni tengok blog terasa sedey jugak. sbb pucat lesi je. macam tak makan seminggu je. semuanya putih. aarghh! bila la rajin nk ubah letak background ke ni. T_T

bila bab2 pilih blog templete je tensen. mulalah rasa nak tdo.(eleh,cakap jela mengantok kat office ni kan?) nanti2 lah, klau ada sapa yang tahu website untuk pilih templete cantik2. comment okey!

2 comments:

~ NANA ~ said...

nana lg truk mimi...
pakai template yg basic je coz langsung x pandai nk tuka2...hihi

Cik Puan Mimi said...

mimi dok tukar2 smp x reti nk jadikan cantik pulak ni.argghh..hhuhu