Wednesday, September 14, 2011

Snapshot about my birthday

Assalamualakum
saya ingat arini saya dah tak nak update. tapi teringat cerita birthday aritu belum habis. why dont i just wrap all done. haha. my birthday pon dah lama berlalu. malam tu my FIL as usual akan celebrate birthday each member's. even saya ni menantu je dalam keluarga, lucky me that i have a great family in law. :) *bersyukur*

at first ktorang nak makan dekat Village View bangi. tapi tutup pulak. cuti raya tak habes2 lagi. huhu. terpaksa la pegi makan dekat Rimbun Klasik bangi. very near to Village View. besides SOHO je.


actually, everyone pon hungry tapi still can smile for the camera. even my dad in law tak tengok camera tapi dia senyum tu oi.hehe.cute!

 happy btol muka even though i know that im getting big big big now. no need to think about diet when ur birthday okay. haha


order. tapi i tak prefer sangat makan kat sini. sbb mostly service LAMBATTT! and the food not really taste good either. klau terpaksa tak pelah.


both is my sist in law. my husband is the only son so i dont have any competition (means menantu perempuan lain.haha). and look at the tesco plastic bag. my sist in law made special cheese cake for my birthday. how awesome!!.


my mom in law tu senyum je. she is really kind to me. klau saya balik kajang. she treat me like a guest! everytime!. kadang2 rasa bersalah ada. bangun pagi lambat. keluar bilik tengok mama dah masak. huhu. takpe nanti mimi try masak pulak okeh.hehe


till then!

2 comments:

Reen Tart Nenas said...

me too. xsuke makan kat situ. mmg service lambat, and makanan so-so je. tp tetap ramai org, maybe psl xde option lain. next time, mimi bleh makan kat bagan lalang. mmg highly recommended.

Cik Puan Mimi said...

kan reen? kat sini x best sgt..bagan lalang kat mane eh? nk jugak try ni :)