Tuesday, September 27, 2011

Its been 4 month already

Assalamualaikum
tak ku sangka sudah 4 bulan kahwin. pejam celik pejam celik je dah 4 bulan. Alhamdulillah, so far my marriage life is ohsem! hehe. klau org tny apa yang paling rindu. saya terus akan cakap rindu preparation! haha. seriously, even pening kepala dengan kekangan masa, tak cukup tidur. tapi still seronok buat tu. next rindu adalah; photoshot session. wewitt. seronok gler. terfikir gak lepas2 ni klau ada extra money nak buat post-wedding. hahaha. *berangan*





*nampak sangat berpura2.haha*


 door gift. sakit belakang buat ni. hehe


budak ni langsung tak membantu. hehehe. rania si comel.



haaa. menyebabkan ramai orang yg tanya pasal brown paper bag dekat fb saya. saya state kat sini jelah ye. mana nak cari brown paper beg ni. penat saya nak menjawab. tapi stakat ni semua pertanyaan saya jawab. hehe.

WAKIM PLASTIC INDUSTRY SDN. BHD
NO. 55B-4, LORONG RAJA BOT
KAMPUNG BARU 
50300 KUALA LUMPUR


TEL : 03-26914297 / 03-26921721

atau nak senang lagi; pergi ke blog dia. tengok macam2 jenis ada. selamat mencari. hehe. sila click sini. :)


mine! :)

8 comments:

Miss Sunshine said...

Walla.... banyak betul doorgift tu... mane tak sakit pinggang... huhu, tak lama lagi kita pulak merasa sakit pinggang tu.. hehe

Cik Puan Mimi said...

hehehe..selamat sakit pinggang la die.hehe~

Meey@ said...

wahh..dah 4 bulan tawen..cpt jek kan.sy pun tup2 dah 7 bulan.hehe!

Cik Puan Mimi said...

wahhh..btol ke meeya da 7 bulan? waa.lama lagi laaa~ wewitt.hehe

kaklong said...

alhamdulillah....

Cik Puan Mimi said...

thanks kak long :) lama menyepi ni~ mane pegi

erin moshimoshi said...

terbaik !! done follow u ... bile nak follow i ?

Cik Puan Mimi said...

jap.hehe.follow~