Sunday, October 27, 2013

Keadaan rumah!

Assalamualaikum

Ye, sekarang aku tengah re-arrange barang2 dalam rumah aku. ade pulak org tanya rumah baru ke? adoi. rumah same aje. cuma aku ubai suai susun atur dalam rumah ni. hihihi. sebab?

aku nak buat PLAYROOM untuk Rafif terchintaa. gituuu.

ko nak tengok keadaan rumah aku minggu ni camane. hahaha. *amaran untuk org sakit jantung tak payah tengok.lol*


itu korang nampak tak play corner rafif. sebelum ni rafif hanya ada playcorner. tapi skrg tidak lagi. Rafif has his own room! walaupon tdo celah ketiak mak lagi. wakaka.

sekarang ni aku syok gler baca blog org masuk rumah baru. boleh deco2. aku deco pon tak mampu. apetah lagi rumah baru. wakaka. tapi serius ni cite. klau korang update pasal ruma korang, aku ni terkinja2 tumpang gembira. sambil2 tu mengemas rumah sama. jadi aku harap jgn la ada orang yg penyakit PHD ni ada. kite amek yg positive la. jangan ko nak cakap depe ni menunjuk show off bagai. kite amek yg baik2. klau orang boleh deco, ngemas elok je. kite pon g la ngemas skali rumah kite. macam aku buat niii. hahaha! macam tongkang pecah rumah aku. tp part ni je aku nk review. yg part lain nnt aku cite by part okay.

ada master bedroom, Rafif's playroom, Small Office Home Office (SOHO), ruang dapur sikitt je lagi, sonok lah pulak ngemas ni. hahaha!


7 comments:

~ NANA ~ said...

hahaha sama mcm keadaan rumah nana yg skrg ni je, sakit jantung tengok...eh mcm nama kedai kat bangi pulak SOHO tu, hahaha...paling tak sabar nk tengok SOHO! cpt updateeee....seronok kn kemas2 rumah?

farhana effa said...

hohoho... meriahnya rumah sis.. hehe

♥ ROS ♥ said...

Btol tu...ros pun terasa la ari tu org ckp riak bila tjuk umah.. Grrrr... Kita nak share2.. Ramai yg share..
Btw, suka tgk brg putih kt rumah.. Gigih mimi nak wat playarea :)

mama leen said...

cantik gak tu.. hehe

cik hani said...

wah..tak sabar nak tengok pay room rafif...mesti cute mute gitu haaa

Mimy Hamid said...

betol !!!!!!!!!! deko rumah inspired tau....sambil tengok rumah sendiri nak deko gak

Fizah said...

cantik perabot2 putih tu...;))