Tuesday, October 22, 2013

Pre-order Apple Quran dan Safety Harness

Assalamualaikum

Nak buat sticky post tp tak reti. Haha. Mommies, sape nak order Apple Quran dan Safety Harness boleh order dengan saya ye! Nak order boleh pm di fb, atau for fast reply sms di 010-2214895

      

About this item;
Includes strap to loop around neck or wrist. Includes full product manual in English and Arabic. On/off button in the back. Bright and colorfull. This is sure to be hit with children.

Features;
-26 everyday Duas.
-16 surah from the Holy Quran
-how to make morning prayers.
-6 children's nasheeds.

Testi;
                                 

   
                                      

Ramai mommies yang dah buat review bagus apple quran ni. Boleh order dgn i dgn harga cheapest in town! Rm22 sahaja! (tak termasuk postage)

                                   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

satu lagi barang Safety Harness. 

                         

Rafif pon dah lama guna abah-abah ni. Sofar, i yg puas hati sbb Rafif tersgt lah aktif klau dok kat luar. Kalau pakai safey harness ni at least kite tau mmg die tak jauh dgn kite. Klau nk order boleh sms je. Rm25 sahaja! (belum masuk postage) 



   
       

2 comments:

SweetLikeWhat said...

eh hannah jadi model apple quran..terharunyeeeee kite auntie...miahahahhaaa

mama leen said...

nak buat sticky post, edit balik entry ni tukar date ke tarikh yang kita nak sampai bila sticky ni nak duk atas tu.. eh paham ke tak? hihi