Wednesday, October 30, 2013

I Heart You GOJES

Assalamualaikum

Kemahin aku update blog skrg kan. Haha. Time semangat ni doa2 jela semangat memgupdate ni berkekalan. Eceh. Ok. Kite tinggalkan update pasal rumah sekejap ye. (Aku masih hutang update pasal SOHO dan kitchen). Kita beralih update pasal gathering gojes pada sabtu lepas di Taman Metropolitan Kepong. 

Bila ciknaa up nak gathering aku mmg berharap sgt kali ni aku dapat pegi. Sebab aku rase byk kali gak aku ni tak joint. Paling terkilan raya kt rumah aty. Haha. Ramai gler kot waktu tu. So kali ni aku nak jugak joint alang2 aku kt keyyel ni kan. Kang aku balik kg ape pon tak boleh! 

Aku balik kedah ari kamis sbb emergency nenek hubs masuk icu. Sakit tua. So jumaat tetap aku balik kl dah tapi dah malam buta lah. Aku tulis menu bihun goreng nak bawak skali mane ade kedai bukak dah malam2 buta nk beli bihun. Terpaksa lah aku goreng nasi. 

Aku smp dah lewat gak la. Jauh kot dari klang. Dekat sejam jugak tu. Hubs pulak ada urusan kt bank pagi tu. Pegi bank dlu. Naseb la depe ni tunggu aku. Haha. Anez siap tepon aku "mimi!! Ko kat mane??" Amboi mcm marah je cikkak kite ni. Hahhaa

      

Sampai je dah ada kedai kak amy bukak!! Haha. Aku mcm biasalah pelupa tahap tenuk aku. X brape nak cam jugak sape2. Klau yg slalu camwhore tu aku cam lah! Hahaha. Ampunn.. Salam. Kiss2 pipi sikitt.

      

Cik kak anez ni lah org palinggg nak jumpa! Tak sangka kan kite berjumpa kt taman ni. Anez ni skali jmp pon compem akan rapat. Cakap banyakk. Hannah baik je diamm je buat hal sendiri. Nampak sgt tak amek genetik mak die. Wakakka! 

      
Waktu ni aku dok makan. Sampai lah kak mimy dengan ika. Hehe. Lama kot x jmp kak mimy. Rinduuu. Ika pulak jenis diam je org nya, sopan santun. Aku je suara mcm petir! Ika buat spagetti. Sedapp. Aku siap tapau bawak balik. Hahaha

        
Yang ni khai dengan hero dua org ni. Kelakar la weh. Mama mama! Nak main layang2. Terpaksa la pegi beli mama ni. Skali angin pon nan hado. Tak naik la layang2. Huhu. Sedih je x dapat main. Nnt kite dtg petang sikit ek. Angin kuat baru naik. Ni penat mama kamu lari2 cubaan untuk naikkan tak dapat2. Hahha

     
Waktu ni aku nak tegelak tengok hannah pasgrah je mak die snap gmbo org lain. Huhu. Tapi hannah ni mmg sweet girl la. Baik je die. 

     
Semua yang datang aritu. 12 geng gojes! Meriah ni. Opss. Sori anis. Anak ko x bg kerjasama. Tutup muka ko dgn kipas, hahhaa

     

Waktu ni ciknaa start nak balik. Sume org pon amek plastik kemahin tapau sbb banyak sgt makanan tak habis sbb sume dok menjemah. Haha. Takpe, balik smbg makan kt rumah. Sbb hari pon makin panas. Anak2 sume dah nak melalak dah. Mak je x sedo diri lagi. Hehe. 

Alhamdulillah sonok sgt jumpa korang. Yg mane first time jumpa tu kite pon makin rapat. Aku doakan ukhwah kite ni sampai bila2. Aku tau sume mummy gojes baik2. 

Klau ada masa yg sesuai, aku nak joint lagi. Harap tahun depan kitenye plan family day jadi la ekkk. Cherating kannnn









9 comments:

Cik Puan Rara said...

sentap! xnk pon jumpa aku taw =(

missayu said...

huuaargggggg,jelesnyeeeee

Allene said...

huhuhuh....

cikpingu said...

super jeles bile gathering ade ramai cmni..ahhhhh

SweetLikeWhat said...

sempat lagi ngata aku dalam ni!!!
PANG sekali kat bontot!!!
hahaha..
tergelak aku tau baca!
nanti jumpe lagi ehh..
syg mu ngn rafif..muah!!!

♥ ROS ♥ said...

Bestnyer... Ros ari tu xramai... :(

ctmah said...

senyum sama ngn rafif.anak bujang mama ni..hehe

Cik Puan Mimi said...

Rara - hahaha! aku nak jumpa ko weii. ko pon dalam list aku tuuu..

ayu - nnt kite jumpa ye. insyaALLAH

Umi - jgn jeles ibu ngandung. tak baik utk kesihatan. heheeh

Anez - hahahha! sempat aje aku kann

Ros - kite pon tak pernah jumpa!!

ctmah - hehe. anak ibu sgttt

ameris said...

tak puas nak menjemah dgn uols...