Tuesday, October 1, 2013

Happy birthday Hannan!

Assalamualaikum

Sementara ingt ni aku nk update kisah jumaat lepas, sambutan majlis harijadi anak sedara ke dua, Wan nur Hannan husna. Alhamdulillah, aku tak pernah miss sambut hari jadi. Klau bab makan mmg aku akan tercongok la kt rumah ni. Wakaka. Dasarrr..

Semua family members datang, (family blah mak mmg ramai ye, satu family tu anak mesti 5 ke atas). 

Hidangan pada hari tu, nasi ala kakwok. Ala je. Lagi sedap dari lauk kakwok. Haha. Makcik aku cakap jgn la bubuh nama kakwok. Kite buat penat2, letak nama sendiri. Mak aku dan2 nasi kak Nah! Wakaka. Pastu ada laksa penang, laksam. Ketupat palas, mak teringin nk makan die buat. Kuih yg biasa ada kt rumah ni, kuih paling kejam skali. Lompat pastu tikam! Hahaha

Jom layan gambar jela. Tp awas! Tak byk pon picture. Lol. 

                                   

Ini keluarga angah. Setakat ni. Haha. Lepas2 ni xtau la. Akk aku tu plan nk bby tahun depan gak. Gulp! Aku? Hurmmm.... Nnt2 aku cite...

      
   Kek ni mmg angah yg buat, die ada pengalaman kerja kedai kek. Lagipon dlu die belajar bakery2 nih.  Mmg la reti buat. Untunglaaaa. Aku reti order je kt kedai. Hahaha. Die buat kek coklat je. Tp sedap. 

      

Gambar tak brape jelas. Ngeee. Dari kiri, kakak sulongku. (shes pregnant second baby now, yippie! Another anak sedara coming next year), adik syalihah, adik syafiza. Eh itu Rafif! Tak reti dok diam sepanjang majlis. Asyik2 nk lari keluar rumah. Tgk2 dah jalan tak pakai kasuttt. Ishh. Letih sgt weh.

                                     

Last2 bg die layan ipad je. So far, Rafif dah kenal a few alphabet. Hehe. Sonok tgk perkembangan die. Later2 aku story next entry ye pasal perkembangan Rafif. 

Daaa....
  
   
   

3 comments:

Cik Puan Rara said...

lah kata banyak pic.xde pon.hehehe.sume buat buffday dh hujung2 tahun ni.bestnya~

SweetLikeWhat said...

comel kek tu..boleh bukak kedai kek dah akak mimi..hehe

hayati hashim said...

Nasi kak wok soind familiar n sedap la.... excuse me, mimi d kelantan ke??